Raliul Moldovei Cotnari la Buhusi

sport.rali_-400x565

In premiera pentru acest an, Raliul Moldovei va poposi si la Buhusi, multumita probei speciale Racova-Buhusi in lungime de 7,5 km. Evenimentul are loc sambata, 14 septembrie la orele11:36 si 14:34.

În cadrul ediției 2013 a Raliului Moldovei, ce va avea loc pe 13-14 septembrie, s-a introdus un traseu suplimentar, în pădurea Runc. Este o premieră pentru orașul Buhuși și organizatorii promit că această etapă va fi una spectaculoasă.

Proba începe în Racova şi se termină în faţa hotelului Runc.

Primele două probe sunt cunoscute de participanți de la edițiile anterioare și se află într-o stare perfectă datorită ocolului silvic din zonă. Cea de-a treia, Simba, este o probă complet nouă pentru Raliul Moldovei Cotnari Bacău, fiind o specială mixtă care începe pe macadam și se termină pe asfalt într-un amfiteatru natural în apropierea orașului Buhusi, având pe zona de început două sărituri extrem de spectaculoase.” a declarat Adrian Raspopa, organizatorul Raliului Moldovei Cotnari Bacău 2013.

Aceasta editie a raliului se va desfasura in apropierea oraselor Bacau,Moinesti si Buhusi cu o participare de 36 de echipaje din Romania,Franta,Italia si Ungaria.

Primele două probe sunt cunoscute de participanți de la edițiile anterioare și se află într-o stare perfectă datorită ocolului silvic din zonă. Cea de-a treia, Simba, este o probă complet nouă pentru Raliul Moldovei Cotnari Bacău, fiind o specială mixtă care începe pe macadam și se termină pe asfalt într-un amfiteatru natural în apropierea orașului Buhusi, având pe zona de început două săritori extrem de spectaculoase.” a declarat Adrian Raspopa, organizatorul Raliului Moldovei Cotnari Bacău 2013.

Raliul Moldovei Cotnari Bacau este o competitie organizata sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv cu sprijinul Cotnari, Comfert, Popasul Trebes, Consiliul Judetean Bacau, Primaria Bacau si Moinesti. De asemenea, important de mentionat, Raliul Moldovei Cotnari Bacau 2013 marcheaza o premiera in Campionatul National de Raliuri Dunlop, superspeciala Speed Park urmand sa fie transmisa in direct pe doua posturi de televiziune: TVR si GSP TV.

harta_raliu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s