Care este adevaratul succes al seductiei ?

logo_COTY1

Ce frumos sa fi indragostit ! Nu am sa uit niciodata ziua cand am cunoscut-o pe Cristina. Este unul din momentele cele mai importante din viata mea. Era o zi de toamna, cred ca era pe 4 octombrie.

A fost dragoste la prima vedere . Pentru ce anume ? Nu o sa va vina sa credeti. M-am indragostit de vocea ei, in primul rand, si apoi cand am intalnit-o , ochii ei m-au fascinat. Ne-am intalnit intr-o superba zi de duminica.  Si totul a plecat de la un buchet de trandafiri pe care i-am daruit cu mare placere. Aceasta se intampla intr-un parc. In momentul cand am vazut-o, atunci am crezut ca ea este destinata mie.

Sunt un timid incurabil si de aceea  m-a cucerit pe mine…faptul ca era foarte solubila in ceea ce priveste comunicarea. De frumusete nici nu mai zic. Odata  ce am cunoscut-o nu am mai putut  sa fiu atat  de lucid si cred ca numai in momentul cand esti indragostit cu adevarat.

Am ramas atat de surprins de personalitatea ei ca si  am facut comparatia cu un anume pafum ,

Ȋntr-o lume în care orice este posibil… pregăteşte-te pentru o aventură de proporţii. Din umbrele nopţii ia naştere un nou simbol al seducţiei, un maestru al simţurilor… Super Playboy Cele două noi parfumuri Playboy au puterea de a o transforma pe ea în seducătoarea serii, iar pe el în cuceritorul nopţii. Gama completă Super Playboy pentru îngrijirea corpului ajută la transformarea irevocabilă şi desfiinţează regulile întâlnirilor obişnuite. E momentul să-ţi dezlănţuieşti simţurile şi să revendici noaptea! Pentru ea: Un parfum care-l va face pe el să-ţi cadă la picioare…Puterea atracţiei: Un bar luxos cu margarita cocktail, băuturi energizante şi mandarine i-ar atrage atenţia… mai repede decât crezi!
Puterea de a-l face dependent de tine: Exotica floare paradisiacă, frezia şi floarea de ‘amour en cage’ o să-l agaţe pe locAcest parfum este ceva  deosebit pentru Cristina…nu pot sa expreim decat ca o iubesc !
Puterea de a fi memorabilă: Ambra, extractul de lemn de Massoia şi moscul sunt esenţele care te fac o prezenţă de neuitat!Săracul băiat, nu a avut nicio şansă…Frumoasa sticlă se vede din cutia urbană a parfumului. Parfumează-te şi dezvăluie armele nebănuite ale seducţiei. Senzaţie de mister şi exclusivitate: atrăgătoarea noastră eroina nici nu visează să folosească altceva. Parfumul roz şi seducător se află într-o sticlă cu forma iepuraşului Playboy, care are un papion roz cu negru. Parfumul este gata să vă transforme într-o super-seducătoare apariţie a nopţii! Cutia parfumului este dintr-un carton negru şi roz, cu un aspect lucios şi urban. Un cap sexy de iepuraş cu fermoar sugerează intensitatea puterii de seducție, mai precisă ca un foc de armă.Fiecare Super Playboy este conştient că puterea sa de seducţie depinde şi de produsele cu care îşi îngrijeşte corpul. A-ţi răsfăţa corpul cu cele mai bune produse face parte din rutina unei nopţi de neuitat.
Super_Playboy_Print_SP.indd

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2013.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s