Stampile si obiecte de papetarie accesibile

Logo-vectorial-stampile-online

Inevitabil, cand totul este tehnologizat, chiar si propria noastra viata personala, nu putem neglija nici accesoriile care fac ca aceasta tehnologie sa functioneze ireprosabil. Drept pentru care nu cred ca as putea sa ma lipsesc de un capsator in care sunt introduse capse pentru a putea fi capsate documentele pe care le editez pe computer.

Capsator 15 coli Memoris240

Pe langa aceasta mai sunt dependent de banalele ace cu gamalie si agrafe fara de care nu ne-am putea descurca mai usor in munca de zi cu zi si nu in ultimul rand alte produse de papetarie cum ar fi:  cosul pentru birou, cuttere, distrugatorul de documente,  foarfece, lipici,  benzi adezive si perforatorul.

ace_cu_gamalie_240_rubin2000

Agrafe-metalice-28mm-large

Si unde as putea gasi aceste accesorii ?  Am cautat pe internet si am dat peste un site care era ceea ce-mi doresc,  si anume, pe langa altele, cuprindea si o papetarie online cu produse de papetarie si birotica.

images

Acest site este StampileOnline.ro care oferă o gamă adaptată nevoilor şi cerintelor companiilor şi oamenilor de afaceri. Este o modalitate uşoară de a cumpăra toate produsele necesare unui birou în care munca este mult mai eficientă şi plăcută alături de produsele oferite.

Site-ul ofera produse de papetarie, de calitate, ale unor branduri de renume întotdeauna disponibile pe stoc, stampile Trodat şi servicii de gravură. Aici se gaseste o gamă variată de accesorii de birou, instrumente de scris, hârtie xerox, sisteme de arhivare şi organizare pentru  a păstra ordine în documente. Firmele găsesc aşadar adunate într-un singur loc produsele necesare în activitatea lor de zi cu zi. Rubin 2000 este distribuitor si importator autorizat al produselor Trodat – ştampile si accesorii aferente.

Întreaga gamă de ştampile comercializate, este realizată din materiale ecologice, care nu influentează mediul. Cu un design modern, având superioritate în fiecare detaliu,  sunt compacte si comode. Disponibile într-o gamă largă de dimensiuni: dreptunghiulare, patrate rotunde si ovale, fiind uşor de individualizat. Amprentele ştampilelor pot fii personalizate cu orice imagine, sigla sau logo. Specialiştii în grafică şi design pot oferi suport tehnic  gratuit în procesul de machetare al amprentei.

Exista posibilitatea să selectaţi:

-tipul de font şi dimensiunea dorita.

-alinierea textului.

-formatul chenarului.

-culorea tuşierei.

-rafinarea amprentei.

În plus, se ofera şi servicii de signalistică: servicii de gravura profesionale pe ABS, placute pentru usi si semne expozitionale si directionale, de cea mai inaltă calitate.Sunt realizate cu tehnologie laser, pentru a obţine rezultate de excepţie. Materialele folosite sunt importate de la branduri de renume în domeniu, special pentru lucrările de interior si exterior. Exista si posibilitatea de  personalizare a  obiectului pe care doresti să îl gravezi.

Deci, apelati cu incredere la StampileOnline.ro !

Acest artcol este scris pentru SuperBlog 2013.

Reclame

Un gând despre „Stampile si obiecte de papetarie accesibile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s