Blogging cu umor

reeija (1)

Do tineri  s-au hotarat sa isi petreacă concediul departe de tumultul orasului aglomerat, pe o plajă frumoasa de pe  insula Creta, la acelaşi hotel unde şi-au petrecut luna de miere  acum un an, un hotel select din inima statiunii. Intre timp s-au ivit niste probleme la serviciu, drept pentru care tanara sotie nu a putut calatori cu sotul, rămânând să-l ajungă din urmă câteva zile mai târziu.

Când soţul a ajuns acolo in acea statiune, s-a cazat la hotel, si pe cand isi desfacea bagajul a observat cu uimire că în cameră era un calculator. L-a deschis si a observat ca este conectat la internet. Atunci imediat  soţul  a decis să-i scrie un e-mail soţiei sale, dar a greşit o literă din adresă şi fără să-şi dea seama e-mailul a fost trimis la altă adresă. E-mailul ajunge din greşeală la o vaduvă care tocmai a venit de la înmormântarea soţului său, şi avand calculatorul deschis s-a uitat pe mesaje si a dat peste unul care, spre uimirea ei, venea de la raposatul sot. Citind e-mailul respectiv a leşinat instantaneu. Intre timp a venit baiatul vaduvei  si a vazut-o pe mama sa cazuta si fara cunostinta langa calculator. Instantaneu s-a uitat spre el si a vazut urmatorul mesaj:

„Draga mea soţie, am ajuns bine. Probabil te va surprinde să primeşti veşti de la mine pe această cale, dar acum au calculator aici şi poţi trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns şi am verificat ca totul să fie pregătit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia astept să te văd şi sper ca această călătorie să fie la fel de liniştită şi relaxantă aşa cum a fost a mea! Te rog nu-ţi lua multe haine cu tine, deoarece aici este o căldură infernală! Te pup cu drag!”

Aceasta proba este sponsorizata de Reeija.ro.

Articolul  este scris pentru  concursul SuperBlog 2013.

Reclame

5 gânduri despre „Blogging cu umor

  • Multumesc mult Raluca,cred ca esti amabila cu acest comentariu . Al tau este mult mai bun si haios.Iti urez multa bafta in realizarea articolelor. Am citit unele articole si sa sti ca sunt senzationale,deci ai sansa sa urci cat mai sus in clasament.

   • Sarumana Geo, sa stii ca apreciez mult atat la tine cat si la Cristina, ca scrieti din suflet, scrieti sincer, scrieti asa cum ganditi.
    Plus de asta, aveti un job iar bloggingul il faceti din pasiune intr-o maniera naturala, nu trasa de par.
    Eu chiar va apreciez pe amandoi si imi sunteti dragi.
    Aveti articole frumoase si sincere si de foarte multe ori comice, iar asta e ceea ce conteaza, sa te binedispuna nu sa te oboseasca.:)
    Spor la scris si multumesc de urari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s