#Puritate

logo_AQUACarpatica

Puritatea este cuvantul cel mai frumos  si ar trebui sa fie cel mai folosit. Totul trebuie sa fie pur pe lumea aceasta: dragostea, copilaria, sufletul,viata in general. A trăi în puritate nu este o profesiune, este o formă de viaţă.

Putem găsi puritatea firească în multe lucruri şi ea se poate identifica cu cele mai frumoase flori, stări, fluturi, pietre, ape, spectrul luminos. Dar, în momentul în care ne detaşăm de aceste materialităţi  şi privim în intimitatea spiritului pur aflăm adevărul. Puritatea nu este ceva palpabil sau definit printr-un contur, ea este însăşi substanţa vieţii.Noi, ca şi fiinţe umane, ne putem defini cu ajutorul purităţii. În acest mod am putea atinge acea stare angelică, divină chiar. Viaţa este miraculoasă, plină de culori luminoase şi obscure, lucrurile mici în aparenţă sînt de fapt cele mai grandioase. Este important să ştim a trăi fiecare moment al vietii.

In ceea ce priveste dragostea, sub toate formele ei, este drumul unic care duce spre puritatea morala.

Si viaţa este candoare şi puritate, care cel mai adesea se manifestă ca o indescriptibilă stare de fericire ce îi face pe oameni aproape egali cu îngerii şi care este dovada unei nepreţuite stări de sănătate sufletească. Puritatea şi candoarea sunt calităţile fiinţei umane care nu şi-a pierdut starea de copil.

Culoarea purităţii este roz şi cu cât gradul de puritate sufletească a unei persoane este mai mare cu atât ea emană mai multă căldură. Puritatea, in general, este si  puterea de a contempla murdărirea.

Puritatea o gasim si in AQUA Carpatica care este o marca de apa imbuteliata apartinand grupului Valvis Holding, prezenta pe piata din anul 2010. Izvoarele Bajenaru si Paltinis, originare din taramul neprihanit al Bucovinei, au dat nastere unei ape echilibrate si pure in trecerea lor prin zacamintele de roca natural bogate in magneziu si calciu.

images

Dupa mai bine de 8 ani de analize si studii, AQUA Carpatica minerala natural carbogazoasa a dovedit ca este o apa bogata in minerale si stabila, dar ideala pentru o dieta scazuta in sodiu si cu 0 nitrati. Deci, este o apa pura. AQUA Carpatica plata are un continut scazut de minerale, intrand in categoria apelor oligominerale.Toate componentele ei sunt in echilibru perfect, saraca in sodiu si este o apa recomandata  pentru prepararea hranei bebelusilor, avand cel mai mic nivel de nitrati dintre toate apele plate din Romania. AQUA Carpatica e prezenta in piata cu apa minerala plata  si apa minerala carbogazoasa  si carbogazoasa Forte. Puritatea este un concept in jurul caruia a crescut brandul AQUA Carpatica pentru care acest atribut este unic intre apele minerale din lume. Apa carbogazoasa este perfect pura, iar cea plata este cea mai pura din Romania.

AQUA Carpatica e prezenta in piata cu apa minerala plata  si apa minerala carbogazoasa  si carbogazoasa Forte.

puritate3

Tocmai ce am aflat că  Aqua Carpatica organizeaza un concurs pe Instagram numit #Puritate. Până pe 24 noiembrie utilizatorii de Instagram sunt invitați să definească vizual și subiectiv conceptul de puritate.

Cei de la Aqua Carpatica doresc să știe cum este văzută puritatea prin filtrele celor care îi urmăresc. Participanții vor trebui să posteze fotografii care să răspundă la întrebarea: ce înseamnă puritate pentru tine?

Ei vor alege 3 câștigători:
-premiul I – o tabletă Evolio Quadra pentru cea mai frumoasă fotografie,
-premiul II – apă plată/carbogazoasă pentru 6 luni
-premiul III – apă plată/carbogazoasă pentru 3 luni.

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2013.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s