Cum se reflecta frumusetea interioara in cea exterioara?

logo-big1

Este o legatura intre frumusetea interioara si cea exterioara, dar, dupa parerea mea, cea interioara este mult mai importanta decat cea exterioara intrucat prima ramane iar cealalta este trecatoare. Acest lucru a fost posibil si pentru mine in sensul ca si eu am trait astfel de senzatii in care am crezut ca daca esti tanar si frumos totul ti se cuvine, dar odata cu trecerea timpului nu mai eram atat de credul in acest lucru, drept pentru care m-am reprofilat pe frumusetea interioara, in sensul ca totul pleaca din interior spre exterior si nu invers.

Totusi trebuie sa fie un echilibru intre cele 2 si acest lucru se poate face numai intr-un singur loc, si anume, in centrul Shahtki unde este o oază de pace în tumultul bucurestean.

shakti11-250x250

Centrul vă ofera posibilitatea de a vă îngriji atât de frumusetea exterioară, prin serviciile clasice ale unui salon de infrumusetare  cât si de cea interioară, prin intermediul unor servicii cum ar fi reiki, masaj ayurvedic, reflexoterapie, terapie craniocacrala, etc. Astfel, centrul va ofera mult mai mult decat un salon de coafura sau un salon de cosmetica obisnuite.

Shakti este un cuvant de provenienta sanscrita si vine de la verbul shak – a putea; acesta reprezinta forta divina si este energia cosmica primordiala, fortele dinamice care se afla in spatele miscarii intregului Univers.

Shakti este un concept sau o personificare a puterii creatoare divine feminine. In cultura sanscrita, Shakti este sursa primordiala a tuturor lucrurilor, principiul universal al energiei, puterii si al creativitatii.

Astfel, Centrul Shahtki este locul in care va puteti ingriji de aspectului fizic dar in acelasi timp, aveti ocazia de a va regăsi echilibrul interior prin relaxare si dezvoltare personală. Atmosfera este una inedita, timpul petrecut in centrul nostru va va transporta pe un tărâm al linistii interioare si al armoniei.

Acest articol este scris pentru Spring SuperBlog 2014.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s