Alege Europa pentru vacanța ta specială!

logo-CND-Turism-bun1

Imi place foarte mult sa calatoresc. Sunt multe destinatii turistice pe care le-am vizitat si care le recomand si altora. Imi doresc vacante la munte dar si la mare, oriunde exista posibilitatea de iesire in natura si de cunoastere a altor destinatii interne. Am calatorit mult dar cel mai mult mi-a placut in nordul Moldovei si in Maramures unde am vizitat minunatele manastiri: Moldovita, Putna cu mormantul lui Stefan Cel Mare si chilia lui Daniil Sihastrul, Sucevita, Humorului, Neamtului si multe altele dar si renumitul loc, Cimitirul vesel de la Sapanta din Maramuresul istoric. Am vizitat si o parte din Ardeal si Oltenia dar niciodata  nu am cuprins intr-un singur sejur toate zonele turistice ale tarii noastre. De aceea am cautat online  o agentie de turism care sa imi satisfaca dorinta de a calatori in toate zonele tarii cuprins intr-un singur sejur.

Am gasit acea agentie care este CND Turism care încearcă în fiecare zi să afle exact ceea Ce Ne Dorim în Turism pentru a-şi surprinde fiecare client cu oferte ideale !
Fie că ești în căutare de oferte pentru o călătorie cu familia, o vacanță cu prietenii, un sejur de tratament cadou pentru părinți, sau un weekend petrecut singur pentru relaxare și răsfăt, CND Turism – Vacanțe Speciale îți oferă o vacanță specială, de neuitat.

Dintre toate destinatiile turistice am ales Turul Romaniei care imi ofera un sejur interesant si placut. In continuare am vazut ce cuprinde traseul si programul turului  Romaniei si am fost foarte multumit de el.

images  images

 Traseu  vizita in Romania: Plecarea din Bucuresti pe ruta Pitesti-Ramnicu Valcea si vizitarea Pestera Muierii, Castelul Huniazilor; se ajunge la Tebea si se viziteaza Mormantul lui Avram Iancu, Panteonul Motilor,Gorunul lui Horea, se continua cu Deva, Pestera Ursilor, Muntele Gaina, Ghetarul Scarisoara Cheile Turzii pe Valea Ariesului, Mormantul lui Mihai Viteazul, Alba Iulia, Cluj Napoca, Baile Felix, Satu Mare, Bistrita Nasaud, ajungem la Vatra Dornei si vizitam Casa memoriala Ciprian Porumbescu, manastirile Voronet si Humor, continuam cu Gura Humorului, Suceava si vizita la manastirile Moldovita, Sucevita, Arbore si Putna, Cetatea Sucevei  si Sala Tronului lui Stefan cel Mare, ajungem in judetul Iasi si se viziteaza Casa memoriala Mihai Eminescu, Casa memoriala Mihail Sadoveanu, se trece si prin judetul Neamt, unde vizitam Casa Memoriala Ion Creanga, Cetatea Neamtului si manastirile Agapia, Varatec si Neamtului, se  continua cu traseul pe Cheile Bicazului, apoi deplasarea pe ruta Gheorghieni-Praid-Cristuru Secuiesc si se viziteaza Cetatea Sighisoarei, dupa care ne indreptam spre Bucuresti pe ruta Brasov-Sinaia-Ploiesti.

Program:

ZIUA 1: Joi, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord . Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe ruta Pitesti-RamnicuValcea. Vizita:Pestera Muierii, Castelul Huniazilor,Tebea  si Deva

ZIUA 2: Vizita : Pestera Ursilor,Muntele Gaina -1486 m, Ghetarul ScarisoaraCheile Turzii pe Valea Ariesului  si Mormantul lui Mihai Viteazul. Cazare in Alba Iulia.

ZIUA 3:In Alba Iulia se viziteaza Cetatea .Vizita: Salina Turda, biserica gotica Sf. Mihail, Lupoaica si statuile ecvestre:Mihai Viteazu, regele Ungariei si Sfantul Gheorghe. Timp liber. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Cluj.

ZIUA 4:In Cluj , vizita la gradina botanica. In Oradea,vizita la Muzeul Tarii Crisurilor si biserica cu luna. Timp liber in centru.Vizita la Baile Felix si la Carei–Monumentul Eroilor. Cazare in Satu Mare.

ZIUA 5:In Sapanta – vizite la Cimitirul Vesel si Biserica de lemn Peri. Deplasare pe Valea Izei- renumitele porti de lemn maramuresene, apoi se viziteaza Biserica veche din lemn Bogdan Voda si Mausoleul martirilor din Moisei. Cazare in zona Nasaud-Bistrita.

ZIUA 6: In jud. Bistrita Nasaud se viziteaza casele memoriale George Cosbuc si Liviu Rebreanu.  Deplasare pe ruta Vatra Dornei-Campulung Moldovenesc. Se viziteaza Casa memoriala Ciprian Porumbescu si manastirile Voronet si Humor. Cazare in Gura Humorului.

ZIUA 7:  Se viziteaza manastirile Moldovita, Sucevita, Arbore si Putna. Popas la Marginea, renumit centru de ceramica neagra.Cazare in Suceava. 

ZIUA 8: In Suceava-vizita la Cetatea Sucevei  si Sala Tronului lui Stefan cel Mare. Deplasare pentru vizitarea manastirii Dragomirna si Casa memoriala Mihai Eminescu. Cazare in Iasi.

ZIUA 9:Se viziteaza : “Plopii fara sot”, Biserica Trei Ierarhi, Palatul Culturii, Grupul statuar al voievozilor, Parcul Copou cu teiul lui Eminescu si Casa memoriala Mihail Sadoveanu. Timp liber. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Iasi.

ZIUA 10: Se viziteaza: Casa Memoriala Ion Creanga, Cetatea Neamtului si manastirile: Agapia, Varatec si Neamtului. Cazare in Piatra Neamt.

ZIUA 11: Deplasare pe ruta Piatra Neamt-Valea Bistritei-Bicaz().Deplasare pe jos prin Cheile Bicazului, apoi popas la Lacul Rosu. Deplasare pe ruta Gheorghieni-Praid-Cristuru Secuiesc. Vizita la Cetatea Sighisoarei. Deplasare pe ruta Brasov-Sinaia-Ploiesti. Sosire,aprox. ora 23, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord. 

Data plecare: 31.07.2014

Pret/persoana/loc in camera dubla : 1550 lei

Nota! Supliment single 315 lei. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 45 lei.

Avans la inscriere: minim 500 lei.

Pretul include:

  • servicii ghid;
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
  • 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Pretul nu include:

  • biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice.

Ce ziceti, a-ti dori sa faceti  un astfel de sejur, Turul Romaniei?

Acest articol este scris pentru Spring SuperBlog 2014.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s