Departe de microbi sau cum sa fugi de ei

PaperPlus-300x300

Unul din dezideratele fiecarei persoane este sa stea cat mai departe de microbi. Minzeria este cauza pentru care apar microbii si de aceea curatenia este primul lucru ce trebuie sa-l faca orice persoana. In ziua de azi nu ne putem inchipui ca cineva sa nu aiba posibilitatea sa dispuna de produse de igiena si curatenie.

Imi aduc aminte de copilaria mea cand nu era atat de usor sa gasim astfel de produse.Totul se refolosea, ceea ce nu era atat de igienic. Erau produse confectionate din stofa si, normal, nu era convenabil sa le inlocuiesti de fiecare data cand le foloseai, dar acestea erau posibilitatile atunci.

Totdeauna mi-a placut curatenia si am facut tot posibilul sa ma pastrez cat mai curat si sa folosesc cat mai mult produsele de igiena si curatenie. Am observat ca cele de unica folosinta sunt mult mai igienice decat cele refolosibile si de aceea cu timpul am inlocuit prosoapele textile in favoarea favoarea produselor de hartie.

Dar voiam sa gasesc ce e mai bun pe piata si, cautand, am dat peste un magazin online care imi indeplineste cerintele mele in ce priveste curatenia.

Am dat peste Paper Plus care şi-a propus să informeze publicul despre pericolul la care suntem predispuşi tot timpul când folosim uscătoarele de mâini şi prosoapele textile care sunt purtătoare de microbi, pe care îi răspândesc odată cu aerul cald în atmosferă, dar şi pe mâini.

images

Stiintific s-a stabilit că cea mai bună metodă de a ne şterge pe mâini fără a ne infecta cu microbi este să utilizăm un produs de unică folosinţă. Soluţia cea mai la îndemână o reprezintă prosoapele de hârtie, deoarece păstrează mâinile curate după spălarea lor, spre deosebire de aerul cald sau materialele textile, care sporesc drastic numărul germenilor şi al bacteriilor. Prosoapele de hârtie sunt eficiente deoarece usucă mâinile mai repede, decat cele facute din textile.
Practic, orice hârtie de unică folosinţă este de preferat pentru ştergerea mâinilor. In spaţiile publice unde prosoapele pliate de hârtie lipsesc, folosiţi mai degrabă hârtie igienică. Nu doar vă apăraţi de contaminare, dar vă protejaţi şi mâinile de aerul cald, care nu este blând cu epiderma.

Paper Plus este unul din liderii distribuţiei de soluţii profesionale pentru igienă, având peste 12 ani de experienţă în promovarea de produse perfect adaptate solicitărilor venite din partea clienţilor. Au reuşit să reduca consumurile de prosoape de hartie şi hârtie igienică prin promovarea unor dispensere inteligente care porţionează hârtia fără a afecta uşurinţa utilizării.

Dezvoltarea magazinului online http://www.paperplus.ro care îndeplineşte funcţia de informare şi cea de comandă, reprezintă un excelent instrument pentru gestionarea consumabilelor şi a consumurilor şi asigură informaţii despre produse, stocuri, promoţii, lichidări de stoc sau programe de fidelizare.

Ei distribuie în total peste 1000 de produse pentru igienă dintre care peste 150 sunt dispensere şi consumabile din hârtie, peste 200 de produse sunt detergenţi şi săpunuri lichide, iar restul produse de intreţinere.

În 2008, au realizat un pas important pe piaţa din România, fiind prima şi singura companie de profil care a creat propriile mărci – Stok şi Aqua Plus.

Sub marca Stok – paper system, unul din importantii producatori de hartie igienica se află produsele din hârtie, şi anume: prosoape din hârtie, role prosop, hârtie igienică, prosoape pliate şi dispensere dedicate acestora.

În gama Aqua Plus – fresh system, se regăsesc produsele de împrospătare, curăţare şi igienizare, precum detergenţi profesionali, săpun lichid sau odorizante.

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2014,  Proba 8.

Sponsor: Paper Plus

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s