SuperBlog pe primul loc

votati-300x256

Suntem in plina campanie electorala. Candidatii sunt chemati in studioul emisiunii ”Presedintele Creativitatii Blogosferice” de pe partenerul media Radio Lynx, emisiune moderata de realizatoarea Claudia Patrascu. In competia pentru presedintie sau inscris 2 candidati, care lupta sa demonstreze ca merita titulatura de cel mai ”creativ”. Toata lumea asteapta aceasta dezbatere cu sufletul la gura, pentru a se hotara cu cine sa voteze la aceste alegeri. Subiectele emisiunii se refera la tipuri de creativitate, sponsori implicati in sustinerea creativitatii, partenerii bloggeri si membrii partidelor candidatilor prezenti in competitie.

La ora stabilita candidatii, imbracati de gala, s-au prezentat in studiou. Publicul nerabdator a pregatit intrebari pentru fiecare candidat. Aurora Toma i-a intrebat de ce cred ei ca sunt creativi. Candidatul Blog Spinos a dat un raspuns evaziv iar candidatul SuperBlog, sigur pe el, a raspuns: deoarece membrii partidului meu sunt cei mai creativi oameni din blogosfera si aduc drept marturie, miile de articole publicate de-a lungul timpului si declaratiile de multumire ale martorilor- sponsori.

Dana Lalici i-a intrebat pe candidati: cati membri au partidele dumneavoastra? Primul candidat a spus ca partidul lui are 500 de membri dar multi dintre acestia migreaza catre partidul adversarului. SuperBlogul s-a laudat cu peste 4000 de membri permanenti, in cei opt ani de activitate, la care se adauga cate 500 de membri noi primavara si toamna, cand au loc cele doua congrese ale partidului.

‘Mnealui a intrebat candidatii care sunt planurile de viitor si ce vor face pentru comunitate in cazul in care vor castiga. Blog Spinos a raspuns ca el nu isi face planuri de viitor, lasand totul la voia intamplarii, iar pentru comunitate are de gand doar sa imbunateasca platformele program. Candidatul SuperBlog a raspuns ca, pe viitor, intentioneaza sa organizeze pentru membrii partidului sau, si nu numai, concursuri cu premii mult mai numeroase si mai atractive, cu mai multi sponsori si de mai multe ori pe an.

In urma acestei dezbateri atat Claudia Patrascu cat si publicul prezent au declarat castigator candidatul SuperBlog, cu scorul de 3 la 0. A doua zi alegatorii, atat cei din tara cat si cei din diaspora, s-au asezat dis- de- dimineata la cozile sectiilor de votare pentru a pune stampila  pe candidatul SuperBlog. La numararea voturilor, Biroul Electoral a constatat ca: candidatul SuperBlog a obtinut 99,99% iar candidatul Blog Spinos a obtinut numai 0,01%.

Astfel, poporul creativ, reprezentat de miile de bloggeri, au decis ca in urmatorii cinci ani, Presedintele Creativitatii Blogosferice va ramane in continuare SuperBlog.

Articol scris pentru SuperBlog 2014. Proba 24.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s