Anul caprei de lemn

horoscop-chinezesc-2015-anul-caprei
Horoscop chinezesc 2015 – este anul celor curajoşi
Cei care au zodia oii/caprei în horoscopul chinezesc au marele dezavantaj al timidităţii.  Dacă, în 2015, reuşesc să lase deoparte acest complex, ar putea să facă un pas extraordinar în viaţă. Specialiştii în astrologie cred că anul caprei de lemn este unul dintre cele favorabile pentru a avansa în carieră, dar şi pentru înfrumuseţarea vieţii de familie. Tot ce trebuie să facă cei născuţi sub semnul oii/caprei este să nu refuze nicio oportunitatea care apare, deoarece norocul îi însoţeşte peste tot în acest an.
Sănătatea nativilor din zodia caprei
2015 se anunţă a fi un an plin de schimbări pentru cei născuţi în zodia Oii / Caprei. Aceste schimbări implică şi un mare consum de energie fizică şi mintală, iar bolile pot să apară pe neaşteptate. Totuşi, şi puterea şi viteza de refacere sunt mai bune în 2015, singura condiţie fiind aceea de a-ţi respecta propriul organism. Potrivit Horoscop Chinezesc 2015, nativii din Oaie/Capra sunt predispuşi, în 2015, la accidente auto şi la leziuni în urma practicării de sporturi extreme. Aşadar, conduceţi cu prudenţă şi evitaţi activităţile periculoase!
Dragoste Nu evitaţi însă şi mulţimea de şanse de a descoperi dragostea adevărată! Anul 2015 este unul bogat din punct de vedere sentimental, nativii din zodia Oii/Caprei având mari şanse să descopere iubirea adevărată. Cei singuri îşi vor găsi jumătatea, iar cei căsătoriţi vor duce relaţia la un alt nivel, unul mai profund. Anul 2015 are un singur pericol pentru cei căsătoriţi – cei care rănesc fără rost sentimentele partenerilor vor avea mult de suferit şi se vor căi pentru faptele lor.
Financiar Este anul în care nativii Oaie/Capră trebuie neapărat să înceapă o afacere, să forţeze o promovare sau să îşi schimbe locul de muncă pentru unul mai bine plătit. Atenţie, însă, la un aspect: căutaţi, pe cât posibil, să nu concuraţi cu un alt nativ din Oaie/Capră. Competiţia acerbă v-ar putea dăuna amândurora. Este anul celor mai bune colaborări între nativii din zodia Oii/Caprei. Este un an al marilor câştiguri şi al norocului, aşa că vă puteţi încerca din când în când norocul la Loto, de exemplu.

Sursa:  adev.ro/nhchiv

Reclame

Un gând despre „Anul caprei de lemn

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s