Un cadou deosebit pentru un om deosebit

MyMan

Exista in viata mea cineva deosebit care, de cand l-am cunoscut, mi-a schimbat existenta datorita faptului ca este un om minunat, de la care am invatat multe  avand o mare experienta de viata. Este vorba de un om apropiat mie, tata-socru. Se apropia ziua lui de nastere si vroiam sa-i fac un cadou special pentru un barbat cu stil.

Si pentru a gasi astfel de cadouri, cautand pe internet am dat peste un magazin online care imi poate satisface preferintele in ceea ce priveste calitatea produselor pe care le contine, cu un nume sugestiv-MyMan.ro. Acesta contine cadouri decorative, cadouri pentru birou, cadouri de arta, cadouri corporale, cadouri business, cadouri de afaceri, cadouri pentru timpul liber si multe altele.

Am fost impresionat de eleganţa produselor aflate pe stoc: statuete realizate din răşină, placate în bronz şi realizate manual, produse de marochinarie mică din piele, făcute în Italia, cum ar fi portofele din piele, portvisit-carduri, huse pentru tabletă, curele din piele, accesorii pentru birou, jocuri pentru timpul liber, băuturi fine cum ar fi diferite mărci de whisky şi cognac, care se bucură de recunoaştere în întreaga lume şi care poartă amprenta timpului, precum si soiuri de vin de calitate. Dar şi obiecte de decor de mici sau mari dimensiuni, potrivite pentru a înfrumuseţa  un birou elegant, cum ar fi reproduceri de fineţe ale unor avioane sau maşini care au avut o însemnătate deosebită la momentul apariţiei lor, ale unor obiecte de mobilier din secolele trecute care sunt realizate folosindu-se aceleaşi materiale şi tehnici de construcţie de acum sute de ani, adica pictate şi finisate manual.

Şi răsfoind rafturile virtuale ale magazinului de cadouri m-am gândit cât de încântat ar fi ca tata-socru să primească un cadou de acest gen şi cât de mult mi-aş dori să  pot face de  ziua lui o aşa surpriză pentru a-i putea spune şi în acest fel cât de mult tin la el. Mai ales că am vazut şi o colecţie impresionantă de seturi de şah, el fiind pasionat de “sportul minţii”.

3224

Seturile de şah au piesele făcute în aşa fel încât să aducă în prim plan crâmpeie de istorie redate cu măiestrie, bun gust şi respect pentru frumos, atent confecţionate de către meşteri artizani. Ce cadou poate fi mai frumos pentru un pasionat de şah decat un astfel de set care nu poate decât să-i sporească plăcerea jocului!

Mie unul mi-a rămas gândul la doua astfel de table de şah, deşi toate sunt superbe, una sub formă de măsuţă cu picior,  confecţionată din lemn rar de trandafir şi cu piese realizate din lemn de fag, ambele finisate manual şi o a doua, un set de şah oriental format dintr-o tablă realizată din lemn de trandafir şi cu piese de alamă, ambele finisate manual.

2438

Nu ştiu dacă printre voi sunt şi pasionaţi de şah ca să-mi confirme că ar fi o plăcere să joci o partida de sah pe aşa nişte seturi de şah şi că ar fi un cadou potrivit pentru un pasionat de sportul minţii dar ştiu cu siguranţă că i-ar plăcea  tatalui-socru.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2015.

Sponsor: MyMan.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s