7 beneficii pentru sănătate ale şampaniei

Şampania nu este doar o băutură minunată, ci şi o sursă de numeroase beneficii pentru sănătate. Aceasta este un fel de vin, extrasă natural din struguri şi, datorită originii sale, este benefică în multe feluri.

1. Stabilizează tensiunea arterială

Şampania este deosebit de bună pentru pacienţii care suferă de hipertensiune arterială. Aceasta conţine un ingredient care scade tensiunea arterială ridicată şi oferă stabilitate.

2. Bogată în antioxidanţi

Este o băutură bogată în antioxidanţi. Nutrienţii puternici din şampanie ajută la diminuarea bolii cauzatoare de agenţi şi repară celulele deteriorate. Bolile pot varia de la boli de inimă şi tulburări mintale până la probleme obişnuite de obezitate.

 3. Oferă un impuls mental

Dacă doreşti o pauză de la un stil de viaţă stresant, atunci nu trebuie să cauţi prea departe, câteva înghiţituri de şampanie vor rezolva problema. Această băutură are proprietatea inerentă de a-ţi înălţa starea de spirit. Deci, ori de câte ori de simţi apăsat, bea un pahar de şampanie. Aminteşte-ţi că doar unul sau două pahare pe zi sunt recomandate. Altfel, consumul de şampanie poate provoca reacţii adverse.

4. Ajută la păstrarea memoriei

Şampania are un avantaj şi mai grozav, ajută la menţinerea unei proteine care e responsabilă de memorie. Consumul adecvat de şampanie reduce pierderea acestor proteine şi, prin urmare, efectul vârstei nu îţi va influenţa memoria aşa de rău.

5. Îţi oferă un păr flexibil

Pe lângă sănătatea organismului, şampania este bună şi pentru piele. Seminţele de struguri sunt bogate în antioxidanţi care îţi fac părul neted şi flexibil. Forţa părului şi densitatea acestuia se îmbunătăţeşte atunci când bei şampanie.

6. Perfectă pentru faţă şi corp

Este o modalitate bună şi pentru a-ţi îmbogăţi pielea. Aceiaşi antioxidanţi sunt motivul din spatele unei pieli mai suple. Aplică o dată sau de două ori pe săptămână şampanie pe faţă, corp şi apoi cu cremă hidratantă. Lasă-o să-ţi facă efectul peste noapte şi vei vedea rezultatele în două-trei săptămâni. Ridurile vizibile fine vor fi reduse.

7. Te ajută să te păstrezi în formă

Şampania este una din băuturile cu cele mai puţine calorii pe care ai să le găseşti vreodată. Deci, bea şampanie pentru a rămâne în formă. Bea cu atenţie şi păstrează-ţi silueta perfectă.

Sursa: Apropo tv.ro

 

3 gânduri despre „7 beneficii pentru sănătate ale şampaniei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s