Despre mine…

Ma numesc  Chifu Gheorghe  si sunt din  Buhusi, judetul Bacau,  dar  mie imi place sa mi se spuna Geo,  deoarece  prietenii  si colegii imi spun astfel.  De mult mi-am dorit sa imi expun parerile  dar nu aveam unde,  sa scriu anumite articole despre  evenimentele  care se intalnesc  in viata de zi cu zi. Astfel,  m-am gandit sa imi deschid un blog unde,  cred eu,  ca pot sa imi exprim liber ideile  fara a fi cenzurat si  sper ca toate articolele mele sa atraga atentia  persoanelor care doresc sa imi viziteze blogul. Avand in vedere ca sunt primele cuvinte scrise de mine pe acest blog, emotiile sunt inerente, de aceea doriti-mi bafta,  ca toate articolele pe care le scriu sa fie cat mai atragatoare si sa fie citite de cati mai multi utilizatori. Va multumesc!

9 gânduri despre „Despre mine…

 1. Invitatie concurs de blogging – Reteaua de bloguri

  Reteaua de bloguri ( http://www.reteauadebloguri.ro ) este o platforma de concursuri interesante pentru toti bloggerii creativi.

  Organizam periodic competitii cu premii foarte motivante. Toti bloggerii pasionati de scris, se pot inscrie la concursuri cu blogurile lor.

  Inscrierile in Reteaua de bloguri se pot face prin completarea urmatorului formular de inscrieri online : http://www.reteauadebloguri.ro/inregistrare

  Va invitam sa participati la primul concurs de blogging organizat de noi http://www.reteauadebloguri.ro/2014/01/concurs-lenjerii-de-pat/

  Premiile puse in joc:
  1. Premiul I: 400 RON;
  2. Premiul al II-lea: 250 RON;
  3. Premiul al III-lea: 150 RON.

  Termenul limita de participare la concurs: 1 martie 2014

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s